Tippa Stryktipset – Förslag & resultat på veckans Stryktips!
MISSA INTE

Inför europatipset 4/10

Den här söndagen bjuder på ett förstklassigt europatips då flera heta matcher gästar kupongen. Eller vad sägs om Arsenal – Man United, Everton – Liverpool, Bayern – Dortmund och Atletico – Real Madrid bland annat?

1. Arsenal – Manchester United 1

Två röda kort ställde till det för Gunners näst senast då det blev förlust mot Chelsea med 2-0. Men laget hoppade tillbaka på vinnarspåret och besegrade Leicester med klara 5-2 på bortagräs, efter ett hattrick av Alexis. United har chansen att ta tillbaka serieledningen från ärkerivalen Man City och formen pekar spikrakt uppåt med tre raka segrar. Nio mål framåt på dessa tre matcher. Arsenal får tipset på grund av hemmaplan i en jämn tillställning.

2. Everton – Liverpool 1

Mycket hett derby där Everton stod för en imponerande vändning mot West Brom senast, där laget förvandlade 0-2 till 3-2. Stark 3-1 seger mot Chelsea senast på hemmaplan. Liverpool tog en mycket viktig seger mot Aston Villa senast men har varit väldigt ojämna på slutet. Klar 3-1 förlust senast laget var på resande fot mot Man United. Vi början med Everton och garderar med krysset.

3. Swansea – Tottenham 2

Swansea har gått knackigt på slutet och har faktiskt inte gjort ett enda spelmål på tre raka matcher. Förlust med 3-1 mot Southampton senast där Swansea tröstnätade från straffpunkten. Tottenham har fått upp ångan med tre raka vinster där senaste insatsen mot City imponerade stort. Viktigt för spurs att Kane hamnade i målprotokollet dessutom. Tottenham får tipset på grund av form, men vi känner att även krysset ska med.

4. AIK – Malmö 1

AIK plumpade i derbyt mot Hammarby senast där ett rött kort på Pavey förstörde mycket. Trots en man mindre var gnaget det bättre laget och skapade ett par giftiga lägen. Malmö är så gott som borta från guldstriden och har dessutom en blytung match mot Real Madrid i benen här. AIK bör ha större motivation och lär dessutom var piggare. Spik!

5. Helsingborg – Elfsborg x

Helsingborg ligger i ingenmansland och har inte mycket att spela för, vilket märkts på slutet med bara en poäng på de fem senaste omgångarna. Elfsborg är borta från guldstriden efter att ha tappat många poäng på slutet. Senast 3-1 vinsten mot Åtvidaberg säger inte mycket. Är dessutom mycket bättre hemma i Borås. Vi nöjer oss med 1x!

6. Göteborg – Halmstad 1

Kupongens största favorit kommer bli Göteborg, som är streckat på dryga 90% just nu. Toppar tabellen just nu i hård kamp med AIK och Norrköping. Fem raka hemmasegrar säger sitt. Halmstad är det enda laget i ligan utan seger på bortagräs och den trenden kommer hålla i sig. Bombsäker spik!

7. Norrköping – Häcken 1

Norrköping ligger på samma poäng som Göteborg i toppen av tabellen och har inte råd med några misstag. Formstarkaste laget i allsvenskan med sex raka matcher i ryggsäcken in här. Häcken ligger i ingenmansland och har absolut ingenting att spela för. Är dessutom svaga på bortagräs med fyra förluster på de fem senaste. Vinst mot bottenlaget Falkenberg senast säger ingenting. Motivationsspik på peking!

8. Atletico Madrid – Real Madrid 2

Atletico åkte på en förlust mot Villarreal senast och förlust blev det även i CL-matchen mot Benfica tidigare i veckan, vilket inte är någon bra uppladdning. Real Madrid fick bara 0-0 mot Malaga trots stort spelövertag och tog sedan en komfortabel 2-0 seger mot Malmö i veckan. Marängerna ska vara favoriter här, men tvåan ska garderas med ett kryss.

9. Athletic Bilbao – Valencia 1

Athletic har haft en del oflyt på slutet mot bra motstånd. Kunde fått poäng mot Real Madrid och blev blåsta på tre poäng i senaste derbymatchen mot Sociedad. Urstarka på hemmaplan! Valencia har inte alls imponerat denna säsong och ska vara väldigt glada över tre poäng mot Granada (1-0) senast. Var i Frankrike och spelade CL i veckan, vilket kan sitta kvar i kroppen. Dessutom har Valencia bara gjort ett mål på tre bortamatcher. Ettan är en intressant spik till fina procent!

10. Milan – Napoli x

Två storlag som underpresterat så här långt och placerar sig i mitten av tabellen. Milan har dock spelat fyra av sina sex matcher på bortaplan, där laget vunnit två av två på hemmaplan med fem mål framåt. Napoli har bara en förlust så här långt, men laget kryssar för mycket för att tillhöra den absoluta toppen. Stark hemmavinst mot Juventus på hemmaplan senast, men utan seger på resande fot. Svår match som vi helgarderar.

11. Sampdoria – Inter 1

Samdoria placerar sig på en mittenposition i ligan men har visat sig vara urstarka hemma med tre segrar på lika många försök och 9-3 i målskillnad. Inter hade fem raka innan det tog tvärstopp mot Fiorentina senast, vilket lär ha satt sig på självförtroendet. Ettan är en mycket intressant spik till dryga 30%. Vi chansar!

12. PSG – Marseille 1

PSG hade två raka kryss nyligen och såg inte alls särskilt bra ut. Men två raka segrar med totalt 7-1 i målskillnad har rätat ut en del tvivel. Har dock blivit på tok för stora favoriter här. Gästande Marseille har underpresterat sett till truppen, men har ändå tagit poäng i tre av de fyra senaste matcherna. Ettan självklart utgångstips och möjlig spik, men vi streckar med krysset också.

13. Bayern München – Borussia Dortmund 1

Mycket fint möte avslutar kupongen där Bayern München ser riktigt vassa ut för dagen. Storseger i Champions League och i ligaspelet har det blivit sju vinster på lika många omgångar med målskillnad 23-3. Men Dortmund är också obesegrade i ligaspelet med raden 5-2-0 och kan säkerligen ge mästarna en match här. 77% i skrivande stund är för högt på ettan och vi slänger därför med krysset.

Du måste vara inloggad för att lämna en kommentar Login